Over Eye Design
Over Eye Design
Over Eye Design

Opgericht in 1994
Lokatie: Groningen, Nederland

U wordt herkend
Cruciaal voor goede communicatie van uw bedrijf is een herkenbaar logo. Een goed logo weerspiegelt de identiteit van uw organisatie en dient als basis voor uw huisstijl. Van visitekaartjes tot posters, van uw website tot uw bedrijfsauto: uw logo straalt uit waar u voor staat.

Waar staat uw organisatie voor?
Graag help ik u bij het vinden van het meest passende logo, bij het ontwerpen van uw huisstijl of bij het restylen ervan. En meer dan dat. Samen bespreken we hoe uw organisatie met behulp van grafische vormgeving het gewenste imago kan creŽren. Waarna ik aan de slag ga en met voorstellen kom voor uw branding.

Waar ik voor sta
In mijn eigen logo heb ik een toekan verwerkt. Een toekan is namelijk een vogel die mij altijd geÔntrigeerd heeft. Hoe kan zo'n vogel bestaan?! Zulke mooie uitbundige en onverwachte kleuren en vorm. Een toekan is zo anders dan het gangbare idee dat wij van een vogel hebben en toch past zijn 'ontwerp' precies in zijn omgeving.

Op dezelfde manier als ik naar een toekan kijk, wil ik dat mijn opdrachtgevers naar het werk kijken dat ik voor hen heb gemaakt. Het is anders dan ze van te voren zelf hadden kunnen bedenken en het past precies bij hun doel. Hun doelgroepen zullen ernaar kijken, omdat het meteen opvalt.

Ik word herkend
Ik ben geboren in BraziliŽ en sinds 1989 woon ik in Nederland. Na mijn studie Sociale Communicatie aan de Federal University in Rio de Janeiro heb ik een aantal jaren gewerkt als journalist en correspondent in BraziliŽ, Canada en Nederland. In Nederland heb ik de opleiding tot grafisch ontwerper afgerond aan de Academie Minerva te Groningen.

Mijn internationale ervaringen garanderen een originele kijk op uw opdracht. Daardoor ontstaan frisse, kleurrijke en bijzondere ontwerpen. Daaraan ben ik herkenbaar.