Stel u neemt contact met me op, dan gaat het zo verder:
Stel u neemt contact met me op, dan gaat het zo verder:
Stel u neemt contact met me op, dan gaat het zo verder:

Kennismaking
Tijdens een kennismakinggesprek krijgt u uitgebreid de ruimte te vertellen wat u wilt. Wat is precies uw vraag? Wat ging eraan vooraf? Wat is uw boodschap en wie wilt u bereiken? Hebt u al beeld- en/of tekstmateriaal? Naar aanleiding van uw wensen en antwoorden op de vragen die naar voren komen uit dit eerste gesprek maak ik een projectvoorstel met een planning en een offerte. 

In deze fase bepalen we ook of het wenselijk is dat een van mijn partners uit een andere discipline mee gaat werken. Dat kan een fotograaf zijn, een websitebouwer, een tekstschrijver of een kunstenaar. Door samenwerking is het mogelijk dat ik zowel kleine als grote projecten kan realiseren.

Conceptvorming
Als u het projectvoorstel hebt goedgekeurd, ga ik aan de slag met de conceptvorming of het ontwerptraject van de opdracht. Afhankelijk van de soort opdracht zijn vervolggesprekken nodig om het concept helder te krijgen. Soms maak ik voorstellen in verschillende richtingen en in overleg met u wordt de aanpak gekozen die het beste bij u past. Soms ziet u een uitgewerkt concept en beoordeelt dat. Hoe het uiteindelijke concept ook tot stand komt, u blijft steeds betrokken bij het proces.

Ontwerp
En dan is het zover: ik presenteer u het ontwerp. We bespreken het en desnoods volgen er een of meerdere correctierondes. In overleg met u werk ik het eerste concept uit tot een eindversie. Als de definitieve versie is goedgekeurd, start de productie.

Realisatie
Ik regel alles met de drukker. Eerst offertes aanvragen en vergelijken. Daarna van voorbereiding en aanlevering van materiaal tot eindcontrole en correcte levering van het eindproduct. Ik streef hierin de hoogste kwaliteit na zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Kortom, als uw opdracht eenmaal gegeven is, zorg ik voor voortgang en resultaat.

Hebt u vragen en/of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@eyedesign.nl of telefonisch contact opnemen: 050 318 9229.